ulei-de-migdale-masaj

Uleiul de migdale este unul din cele mai cunoscute uleiuri folosite in aromoterapie. Acesta este indicat de cele mai multe ori pentru masaj, iar una dintre calitatile sale de baza este compatibilitatea cu toate tipurile de ten. Cu ajutorul uleiului de migdale, dorinta de a avea piele catifelata se poate indeplini!

Uleiul de migdale poate fi folosit atat in scop terapeutic cat si estetic, deoarece exista numeroase beneficii pe care acesta  le poate oferi atat pentru sanatate cat si frumusetea estetica.

Acest ulei fin si hranitor este un bun emoilent  pentru orice tip de piele , in special pentru cea  uscata, sensibila si fragila. Masajul cu ulei de migdale este recomandat pentru atenuarea cearcănelor.

Poseda proprietati regenerante si calmante. Se maseaza bland pana este complet absorbit de piele. 

ulei-masaj-extract-migdale

Afla cateva din beneficiile uleiului de migdale pentru o piele perfecta:

  • garanteaza o piele fina, catifelata si sclipitoate
  • are proprietati hidratante si emoliente
  • previne îmbătrânirea pielii şi netezeşte ridurile
  • hraneste si netezeste pielea
  • calmeaza iritatiile si inflamatiile pielii
  • trateaza buzele crapate si eruptiile cutanate (gen acnee) de pe corp
  • calmeaza si regenereaza pielea uscata si sensibila

Uleiul de migdale folosit in Egiptul Antic

Utilizat inca din antichitate de catre egiptenii din inalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte si din aplicatile cosmetice ale zilelor noatre. 

ulei-de-migdale-pentru-masaj

Uleiul de migdale este extras si folosit inca din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este demonstrat de mentionarea sa in manualele de medicina din timpurile medievale.

Uleiurile naturale Ischia pentru masaj, sunt cele mai bune uleiuri pentru intretinerea sanatoasa a pielii. Acestea au numerosi nutrienti si numeroase proprietati fiind astfel o sursa sanatoasa de ingrediente cosmetice. Efectele aplicarii uleiului natural Ischia pe piele se poate compara cu efectele obtinute prin aplicarea unor variate si numeroase tratamente cosmetice, dar fara efecte secundare. 

ULEI DE MASAJ EXTRACT CANFORA 150 mlULEI DE MASAJ EXTRACT LAMAIE 150 ml ULEI DE MASAJ EXTRACT PIN 150 mlULEI DE MASAJ EXTRACT PORTOCALA 150 ml

 

ulei-masaj-canfora    ulei-masaj-lamaie.jpg    ulei-masaj-pin.jpg    ulei-masaj-portocala.jpg